Pentru ca pescuitul sportiv incepe sa devina un adevarat sport national, baltile de pescuit particulare sunt intr-o continua extindere. In vecinatatea oricarui oras poti gasi o balta de pescuit particulara unde, in schimbul unei sume de bani, poti sa-ti petreci cateva ore de relaxare alaturi de familie si prieteni. Desi costurile unei partide de pescuit sunt destul de mari, avantajele pescuitului in baltile particulare sunt mult mai mari fata de cele din baltile de stat/naturale. Sa aflam care sunt avantajele pescuitului intr-o balta particulara.

Avantaje

  • La o balta de pescuit particulara stii sigur ca vei gasi peste si loc pentru pescuit. Iti faci rezervare in timp util si vei beneficia de un loc sigur unde sa-ti intinzi firul.
  • Baltile de pescuit particulare au locuri special amenajate pentru relaxare. Poti inchiria un hamac, un foisor, poti face un gratar intr-o zona special amenajata.
  • Deoarece conditiile sunt la superlativ, la baltile particulare poti transforma pasiunea ta intr-o mica vacanta de familie. Poti merge impreuna cu sotia si copiii deoarece acolo vei beneficia si de spatiu de cazare. De la casute pe malul lacului la vile dotate cu tot confortul necesar.
  • Exista si balti de pescuit care au si spatii de campare special amenajate pentru corturi sau rulote. Astfel, stii ca beneficiezi de grupuri sanitare, de curent electric, de apa potabila.
  • Foarte multe balti de pescuit particulare au amenajate, pe malul lacurilor, adevarate zone pentru plaja. Sa nu mai vorbim de micile zone comerciale de unde te poti bucura de diverse preparate culinare, dulciuri, racoritoare etc.
  • In astfel de locuri, curatenia este stricta, paza de asemenea. Altfel spus, te simti in siguranta.

Astfel, daca pescuitul pe o balta naturala poate fi o adevarata aventura, pescuitul sportiv, realizat in conditii bune, contra cost, poate deveni un concediu la superlativ pentru intreaga familie. Nu uita sa te echipezi asa cum trebuie, sa nu uiti acasa lotiunile pentru tantari si cele de protectie solara, palaria si ochelarii de soare. Si pentru ca vacanta ta alaturi de familie/prieteni sa fie cat mai reusita, noi iti uram: Fir intins!